• Omwille van COVID-19 strikte leveringsvoorwaarden
  • Straal van max. 20km rond Kortenberg en Zoutleeuw
  • Minimum bestelbedrag van €50,00 (incl BTW).
Home » Promo » Buiten-kansjes

Buitenkansjes

Sale!

Höfats Spin Tafelvuur

€ 129,95 € 114,95
Sale!
Sale!

Höfats Spin Tafelvuur

€ 129,95 € 114,95

Deze Spin van Höfats is een tafelvuur, lantaarn en tuinlamp in één. Met de fascinerende vlamwerveling creëert de Spin een kampvuur sfeer op balkon en terras en wordt ook een mooie blikvanger in het interieur.

                                    LENTE ACTIE !!

 

Pasen staat voor de deur. De narcissen staan te blinken in de tuin naast andere vroege lentebloemen....wachtend op de paashaas. Alleen corona werpt een donkere schaduw op deze ontluikende lente.

Wij proberen de pijn te verzachten met een SUPER PROMO !! 

De CONE is de eerste houtskoolbarbecue wereldwijd waarbij het mogelijk is, de hitte effectief te regelen. Hij verwezenlijkt het comfort van een gasbarbecue op een kolenbarbecue.

De intuïtieve hitteregeling wordt mogelijk gemaakt door het principe, dat de afstand tussen hittebron en te grillen voedsel aan de luchttoevoer wordt gekoppeld. Heb je veel hitte nodig, bijvoorbeeld bij het kort en krachtig grillen, dan zet je het kolenrooster en dus de hittebron hoger. Om de hitte te verminderen, zet je het kolenrooster lager en daardoor wordt de luchttoevoer automatisch gereduceerd.

Aangezien het kolenrooster tot aan de rand van de trechter kan worden verhoogd, kan CONE na het barbecueën in een vuurkorf worden veranderd.

Sale!

Barbecue Artola fiQ

€ 3.200,00 € 2.000,00
Sale!
Sale!

Barbecue Artola fiQ

€ 3.200,00 € 2.000,00

Artola Bbq met deksel * grill * interface - wokpanring - wokpan - handle bar  . Bij u thuis geleverd met de nodige uitleg over het toestel.